Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Verdieping

Opgedane ervaring

Na de tweedaagse teamanalyse training is er inzicht verkregen in eigen houding en invloed én die van je collega’s in relatie tot het team. Het resultaat is groei in onderling respect, waardering, begrip en vertrouwen. Er zijn stappen gemaakt in zelfontdekking en persoonlijke groei.

Na de afgeronde teamanalyse is het noodzakelijk om als team vast te houden aan het geleerde en te blijven groeien!

Om te blijven groeien, zowel persoonlijk als binnen het team en beter om te gaan met conflicten en innerlijke tegenstrijdigheden is een verdieping van deze teamanalyse training aan te bevelen.

Teamindividuatie als vervolg

Inmiddels is het team bekend met de termen bewust, onbewust, projectie en schaduw en de invloed daarvan. Onze vervolgtraining gaat dieper in op het onbewuste van het individu en het team. Interessant en leerzaam voor teamleden die zichzelf en anderen willen leren doorgronden, inspireren en motiveren.
Het helpt je om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende of als lid van een zelfsturend team. Dit is nodig om veerkracht en ervaring op te bouwen in het continue proces van zelfontwikkeling van het team.

In deze vervolgtraining ‘Teamindividuatie’ wordt o.a. ingegaan op het versterken van je bewustzijn en authenticiteit, ontdekken van de triggers van jezelf en het team en hoe om te gaan met weerstand en integratie van de schaduw om flexibiliteit en aanpassing binnen het team te verbeteren.

Wil je meer informatie over de Teamindividuatie training?
Neem vrijblijvend contact met ons op!