Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

MVO ondernemen

Bij Groene Coaching voor Teams werken wij volgens De Bedoeling. Dat wil zeggen dat onze organisatie wordt gekenmerkt door: zelforganisatie, ‘wholeness’ en een evolutionair doel.

Groene Coaching voor Teams is onderdeel van GroeneHartslag

Ons allerhoogste doel is: individuen en organisaties ondersteunen op hun pad van duurzame ontwikkeling. Mogen zijn wie je bent (authenticiteit) en aandacht voor alle aspecten van het mens zijn (‘wholeness’) is volgens ons de enige duurzame voedingsbodem voor (persoonlijk) leiderschap en succesvol kunnen groeien en bloeien.

99% van de mensen ervaart hierdoor meer rust. Meer vertrouwen in zichzelf. Meer verbinding. Voor organisaties en teams is dit net zo.

Door dit proces krijgen sommige belangrijke waarden opnieuw kleur: empathie, samenwerken, échte communicatie, zorgen voor elkaar. Maar ook zorgen voor de natuur, duurzaamheid, problemen samen dragen én oplossen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze eerste natuur. Het maakt deel uit van bovengenoemde missie.

Ons streven is een balans vinden tussen People, Planet en Profit. Naast winst (Profit) houdt onze organisatie rekening met het effect van haar activiteiten op het natuur en milieu (Planet) en de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie (People).

MVO is voor ons geen eindpunt. We zoeken voortdurend naar manieren om duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid op een reële manier vorm te geven.

Onze visie

Wij zijn van mening dat bij een gezonde economie, de ecologisch duurzame en maatschappelijk verantwoorde keuzes geen optionele randvoorwaarden zouden moeten zijn, maar de basis. Wijzelf hebben de sleutel in handen tot een economie waarin het draait om de werkelijke behoeftes van mensen. Niet de politiek, religie of de wetenschap. Het startpunt is ons bewustzijn, onze authenticiteit.

Dat is waar wij ons hier bij GroeneHartslag al 20 jaar met onverdeelde aandacht voor inzetten.