Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Meer diepgang en gebruik van leer-werkvormen

Aandacht voor de onderstroming!

We geven veel aandacht aan de bovenstromen van de organisatie. We focussen op wat direct zichtbaar is, zoals de organisatiestructuur en de inhoud van het werk. Daarbij vergeten we vaak de onderstromen. Terwijl die voor de mensen in je organisatie nog veel belangrijker zijn.

De onderstromen zijn cruciaal voor de motivatie, energie en betrokkenheid van je team. Op onze empathische en unieke wijze, werkend vanuit de dieptepsychologie zorgen we ervoor dat het “onzichtbare en onzegbare” het daglicht mag zien! Alleen op deze wijze kan het team zijn authenticiteit en bezieling (terug)vinden.

Door samen te beleven, voelen en ervaren, kijkt iedereen ineens anders naar de ander en naar zichzelf. Het schept verbinding. En respect voor elkaars persoonlijkheid, inzichten en vaardigheden.

Wil je de afstand tussen mensen verkleinen? met jouw team meer bereiken? Groeien?

We bereiken dat met twee hoofdpijlers:

Thema’s

Voor teams zijn er een aantal thema’s ‘op voorraad’. Deze thema’s vormen samen met de bijbehorende werkvormen een kant-en-klaar pakket. Daarin zijn de werkvormen volledig toegespitst op het thema. Ze zijn een beproefd en effectief middel voor het bijbehorende thema. De kant-en-klare pakketten hebben een positieve impact in iedere organisatie.

Thema’s op maat

Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Je kiest zelf een thema, waarbij we de werkvormen zoeken die het beste passen bij jouw team. Je zet ze in als bouwstenen rondom het thema waaraan je wil werken. Zo stel je een pakket samen dat helemaal is afgestemd op jouw organisatie.

Jaap heeft een groot oplossend vermogen waardoor de cliënten en wij weer sterker en bewuster in het leven staan. We zijn ons bewust geworden van ons handelen en het effect daarvan.
Opdrachtgever: Gemeente Zuidplas, afdeling Werk en Inkomen.