Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Natuurmonumenten locatie eiland Tiengemeten

MVO toepassen door uw teambijeenkomst of training op Natuurmonumenten locatie Tiengemeten te laten plaats vinden draagt u bij aan een mooier Nederland

Rust, ruimte en vergaderen of trainen

Kom comfortabel vergaderen of een presentatie, cursus of training geven in de Hèlènehoeve. Je kunt deze bijzondere locatie huren voor workshops of teamontwikkeling.

Ruimte en apparatuur

De vergaderruimte in de oude boerenschuur van de Hèlènehoeve uit 1840 beschikt over een lange tafel, met 22 comfortabele stoelen. Je laptop sluit je gemakkelijk aan op het plasmascherm. Ook is er een flip-over aanwezig.

Vergader-, ondersteuning of break, teamontwikkeling of brainstormsessies

Tiengemeten is een toplocatie!! Een locatie die zindert van authenticiteit, kracht, vitaliteit en passie. Wil je tijdens of na het vergaderen nog iets anders of extra’s doen? Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden en laten ondersteunen met onze teamactiviteiten. Met mogelijkheden voor buiten én binnen.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een teamuitje of teambuilding te boeken, dus zonder vergadering. Bijeenkomsten kunnen ook worden gecombineerd met een gids van Natuurmonumenten die  je rondleid over het eiland.

Catering

De catering in de vergaderruimte wordt volledig afgestemd op de wensen van jouw groep.

Prijzen en beschikbaarheid

Je kunt de ruimte op alle dagen van de week huren. We stellen graag een arrangement samen dat aansluit op jouw wensen.

Met natuureiland Tiengemeten, de visie en missie van Natuurmonumenten en Groene Coaching voor Teams is een win-win situatie ontstaan om in overleg met jou een leuke (belevings) vergaderdag op maat te regelen en te verzorgen. Meer over mogelijkheden en boekingsinformatie leest u op de website van Natuurmonumenten.

De foto’s van de locatie zijn gemaakt door ………… Bron: Natuurmonumenten.