Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Leefgoed de Olifant, Restaurant De Dames, Nieuwerkerk a/d IJssel

Op het parkachtige Leefgoed worden vergaderingen en (trouw)partijen gehouden. En in de rust van de natuur kun je culinair genieten bij Restaurant & terras De Dames.

Leefgoed de Olifant vind je in Nieuwerkerk aan den IJssel, aan de rand van Park Hitland naast de werkhaven met historische schepen aan de unieke getijderivier de Hollandsche IJssel.

De liefhebbers van kunst, kunsthistorie, theater, muziek en lekker eten, houden Leefgoed.nl/agenda in de gaten, want er is het hele jaar van alles te beleven. Zo is er van half mei tot half september een Beeldentuin ingericht met werk van gerenommeerde kunstenaars. Deze is vrij toegankelijk.

Historie

Het Leefgoed is vernoemd naar Rijksmonument Steenoven de Olifant, die in 1972 werd verbouwd tot monumentale villa. Waar vroeger met bloed, zweet en tranen ijsselsteentjes werden gefabriceerd kunt u nu genieten van een prachtige natuurlijke omgeving waar het gehele jaar iets is te doen!

Vergaderingen in het landelijke groen

Op Leefgoed de Olifant vind je vier inspirerende vrijstaande locaties voor vergaderen, teambuilding, brainstormsessies, cursussen, bedrijfspresentaties enz.
De locaties gaan helemaal op in de landelijke omgeving en hebben alle voorzieningen als wifi, beamer en flip-over en een eigen terras.

Restaurant De Dames verzorgt de catering in de vergaderruimtes, net als het uitgebreide lunchbuffet dat u van maandag tot en met donderdag in de sfeervolle ambiance van De Kas kunt gebruiken.

Foto impressie vergader- en buitenlocatie Leefgoed De Olifant