Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Ervaren = bewust worden

Om groei ontwikkelingen te laten plaats vinden of de oorzaken van belemmeringen, blokkades of conflicten te ontdekken, gaan we naast  het verbale gesprek, theorie, creatief of actief aan de slag. Deze tools gebruiken we om op een speelse wijze contact te krijgen met de diepere lagen van iedere deelnemer. Hierbij verkrijgen we middels zelf- en teamanalyse zicht op de kern van het vraagstuk of de groepsdynamiek van het team.

Zet onze “meer diepgang” activiteiten (als bouwstenen) in zoals jij dat wilt

“Ervaring is de beste leermeester”. Deze waarheid als een koe brengen wij sinds 2003 in de praktijk onder de noemer Ervaren = Bewustwording. Onderstaande actieve belevenissen (zonder survival-karakter) gaan over actief samenwerken, spelen, compassie, creativiteit, communicatie, verbinding, ervaren, bouwen, reflecteren, overdracht en onderling vertrouwen.

Combineer één of meer van onderstaande training- of coachings werkvormen als je elkaar écht wilt leren kennen, met jouw teamontwikkeling dag(en), brainstormsessie, training dag, planvorming, re-integratietraject, vergaderbreak, strategie- en visieontwikkeling, re-organisatie- of verandertraject.

Zet onderstaande “energizer” activiteiten (als bouwstenen) in zoals jij dat wilt

Combineer één of meer van onderstaande korte en speelse activiteiten die je met de deelnemers kunt doen om het ijs te breken of de balans terug te brengen en de energie hoog te houden.