Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Consultancy

Teamontwikkeling

Ben jij een manager die naar zichzelf én zijn team durft te kijken? Een manager die weet dat het kapitaal van zijn bedrijf niet de producten zijn, maar de mensen die er werken? Wij ondersteunen jou om een vitaal en productief team te vormen.

Je bedrijfsresultaten zijn mensenwerk

De mentale en lichamelijke gezondheid van je medewerkers vind je belangrijk. Je wil graag dat ze vitaal en fit hun werk kunnen doen. En dat ze zich gehoord voelen en hun talenten kunnen ontplooien. Dat is niet alleen in hun belang, maar zeker ook in het belang van je bedrijf.

Daarnaast is het van groot belang dat in jouw of team iedereen goed met elkaar kan samenwerken. Alleen dan kun je de resultaten halen die je graag wil. En de voldoening daarvan. Je wil daarom serieus werk maken van de ontwikkeling van je team.

Vitale medewerkers, die goed samenwerken met elkaar. Hoe bereik je dat? Of misschien ben je al goed op weg, maar merk je dat het nog niet helemaal soepel gaat. Wij zetten onze kennis en expertise als analytisch coach, trainer of therapeut voor je in. Samen bespreken we de knelpunten in je team.

Sparringpartner en spiegel

Als jouw sparringpartner werp ik veel vragen op. Interpreteer je de signalen van je medewerkers correct? Triggeren ze bij elkaar misschien onbewuste, onverwerkte emoties? Of triggeren zij die juist bij jou? Hoe kun je het gedrag verklaren van die ene stuurse medewerker? Heeft het zin om letterlijk op dat gedrag te reageren? Of zit er iets onder? Iets wat je kunt adresseren, waardoor er ruimte komt voor groei?

Adviseur

Natuurlijk blijft het niet bij sparren. Uiteindelijk geven wij je een goed onderbouwd advies. Over hoe je het gedrag van je medewerkers kunt beïnvloeden, maar ook dat van jezelf. Je bent zelf immers ook altijd onderdeel van een team. Het is dus heel belangrijk dat je ook naar jezelf durft te kijken.

Durf je het aan? De groei van je team ligt in jouw handen.

Als consultant streef ik naar:

  • een sterkere organisatie en open bedrijfscultuur;
  • vitale, veerkrachtige en authentieke medewerkers die op hun eigen manier kunnen bijdragen aan het bedrijf;
  • gezonde werkrelaties;
  • meer verbinding, creativiteit en samenwerking;
  • vertrouwen als speerpunt binnen je organisatie;
  • minder verzuim.

Wil je dit bereiken met je team? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.