Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Stiltewandeling

We lopen eigenlijk altijd ergens naartoe, naar een bestemming. De meest populaire bestemmingen zijn de supermarkt, de school, de auto of onze werkplek.

Bij een stiltewandeling gaat het niet om de doelgerichtheid, maar om het lopen zelf. boeddhistische monniken en zenmeesters doen het ook: lopen als bewuste handeling die je dichter bij jezelf brengt. Elke stap een beetje meer.

Waarom een stiltewandeling doen met het team?

In stilte wandelen is een vorm van meditatie: de zintuigen komen op scherp te staan. Daarom gaan wij de natuur in. De polders, bossen en wateren met hun geluiden, vogels en prachtig groen maken onze eigen stilte-ervaring compleet. Je ziet, hoort, ruikt en je voelt je verbonden met de natuur.

Stilte is een vriend die je nooit verraadt    Confucius

 

De stiltewandeling is een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. De coach zal tijdens de wandeling enkele opdrachten geven, die ieder voor zich in stilte uitvoert.

De groep als geheel zal ook op meerdere manieren het effect van de stiltewandeling merken. Samen zijn in stilte schept verbondenheid. Het zal je verbazen hoeveel andere voordelen er na afloop worden ervaren.

Na de wandeling houden we een korte nabespreking onder het genot van een kop thee.

Tip

Trek goede wandelschoenen aan en zorg voor warme kleding. Het wandeltempo is niet hoog en we staan regelmatig even stil.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.