Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Luisteren, bouwen en vertrouwen

Jouw boodschap overbrengen kan soms voelen alsof je een fles met een briefje erin in de golven gooit. Hoe weet je of jouw boodschap is overgekomen? Zeker als de boodschap naar meerdere mensen, met verschillende rollen overgebracht moet worden.

Al eens gedacht aan een actieve vergaderbreak op een buitenlocatie? Dit arrangement is bijzonder geschikt omdat het gezellige ontspanning combineert met teambuilding, communicatie, groei en buiten zijn. Uiteraard kan deze teamtraining ook zonder vergaderen uitgevoerd worden!

Inspanning, ontspanning en hilariteit komen samen wanneer je met je teamgenoten uitdagende “vraagstukken” moet oplossen.

Programma

De ochtend of middag begint met koffie en thee. Daarna gaan we creatief aan de slag met het ontwerpen en bouwen van unieke bamboeconstructies. Flexibel maar sterk.

Deelnemers die zijn gezegend met ruimtelijk- en wiskundig inzicht kunnen daarna hun lol op met de reuzenbreinbreker en het mega tangram. Maar komen dat inzicht ook werkelijk van pas? Al puzzelend zal het team zelf ondervinden dat de oplossing vaak uit onverwachte hoek komt.

De blindenloop en de wandelende A zijn fysieke activiteiten waar een zeer grote portie teamwork bij komt kijken.

Activiteiten

Teamcomponenten

Overige informatie

Uiteraard kan dit arrangement worden gestart met koffie-thee, en lunch of worden afgesloten met een heerlijk diner bij een van onze horeca- en vergaderpartners.

Bekijk de foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.