Groene Coaching voor Teams - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groenecoachingvoorteams.nl

Boogschieten: Laat je doelgerichtheid zien!

Wij bieden twee inhoudelijke varianten op het klassieke teamuitje.

Inhoudelijk boogschieten voor teams

Na enkele tips en trucs van de instructeur, kunnen de deelnemers direct zelf aan de slag. Er wordt geschoten met zogenaamde compoundbogen. Deze maken het voor iedereen gemakkelijk om te schieten, onafhankelijk van de spierkracht van de schutter.

Een schot in de roos is en blijft een uitdaging, maar je begint rustig met de opdracht om het blazoen te raken. Nadat alle deelnemers hebben kunnen experimenteren, begint de opdracht!

INHOUDELIJKE VARIANT 1: Extra avontuurlijk: blind boogschieten
Als organisator heb je de keuze voor een clinic blind boogschieten. Hierbij gaan deelnemers met zijn tweeën het avontuur aan. Eén deelnemer krijgt een oogmasker op en maakt zich klaar om blind een eerste schot te lossen, de tweede deelnemer begeleidt hem of haar hierin.

Hoe communiceer je duidelijk naar de ander? Wie heeft de leiding en welke leiderschapsstijl wordt er gehanteerd? Durf je op de ander te vertrouwen? En durf je uiteindelijk, als de spanning is opgebouwd, daadwerkelijk ‘los’ te laten?

INHOUDELIJKE VARIANT 2: DOELEN stellen en formuleren, uitspreken en DOEN
Als initiatiefnemer of organisator heb je ook de keuze om een “inhoudelijke kant” toe te kennen aan het boogschieten. Deze variant wordt toegepast bij veranderingsprocessen of bij trainingen!

Persoonlijke of organisatiedoelen worden opgeschreven op de target.
– Wat is je doel?
– Jouw intentie
– Waar ga je voor?

Praktisch: Je richt je pijl en spreek luid (voor ieder hoorbaar!) jouw doel uit. Tegelijkertijd wordt de pijl “los” gelaten op je eigen geschreven doelen, geplaatst op de “Target”.
Dit inhoudelijke element zal worden begeleid door een deskundig begeleider.

Overleg met jou als  initiatiefnemer van de “Heisessie” over doelen e.d. vooraf is wenselijk!

Teamcomponenten

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.